Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Esküvői fotós kiegészítők

Múlt héten egy esküvői fotós járt nálunk, akinek nagyon tetszett az üzletünk. Élményét leírja itt nekünk.

 

Esküvői fotós kiegészítők és cuccok nekem!

Szia!

Bese Zoltán vagyok a fotobese oldal tulajdonosa esküvői fotós vállalkozó.

Régóta kerestem egy boltot, ahol szinte minden kelléket be tudok szerezni az esküvői fotózáshoz. Itt nem a fotós ketyerékre, hátterekre és technikai dolgokra gondolok, hanem az esküvői kellékre.

Nemcsak fotósarokhoz

Bár hozzám az elegáns és a vintage stílust áll a legközelebb esküvői fotózásban, mégis van ügyfelem, aki igényli a vicces kiegészítő dolgokat. Mivel szeretek a kedvükre tenni, ezért is keresem az ilyesmit. Főleg mert sokan igényelnek fotósarkot. ( A fotósarok egy lámpával ellátott világos hátteres sarok az esküvőn, ahol selfizni lehet műbajusztól kezdve a parókáig vicces dolgokkal. )

Persze az interneten találhatsz mindenfélét! Ez igaz, de szeretem megnézni és kézbe fogni a dolgokat. Sőt, picit régimódi vagyok, szétnézni is szeretek, hátha eszembe jut vagy megtetszik valami. Az eskuvoibolt.hu pont ilyen. Nyugati környékén jártam, aztán betévedtem, szétnéztem és mindent megtaláltam, ami kellhet egy legény, lánybúcsúhoz vagy egy esküvőhöz. Nekem is újdonság volt egy-két cucc, mivel nem járok lánybúcsúba  smiley Meglepődtem mennyi apróság van a pólótól a plüssbilincsig.

 

Menyasszonyoknak és esküvői fotósoknak is!

A vicces cuccokon kívül a másik fontos ok, amiért jó, hogy rájuk találtam az az, hogy sok menyasszony keres apróságokat. Táblák, gyűrűpárnák, buborékfújók, esküvői fogadalmak.. estig sorolhatnám.

Két piszok jó dolgot találtam egyből. Az egyik, ami birtoklási vágyat keltett bennem, az a sziromágyú volt (többfajta van). Elképesztő jó lehet fotókhoz, venni is fogok a következő szezonban! Már látom is magam előtt, ahogy egy-két segéddel használom majd. A másik, amitől konkrétan majdnem seggre estem, az a menyasszonyi tortadísz választék. És tényleg választék, biciklistől a motorosig, traktorostól az egész szolidig. Nézz szét itt, nem bánod meg. Nekem élmény volt itt bóklászni, hiszen esküvői fotós vagyok, így tapasztalatból tudom, hogy sokat dobnak ezek a dolgok egy esküvőn. De akár egy lánybúcsúra készülő vendégként is el lehet nézelődni a termékek között!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog